Loiste Sähkönmyynti sai uuden toimitusjohtajan

Loiste Sähkönmyynnin toimitusjohtaja Timo Virikko

Loiste Sähkönmyynti Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty energia-alan pitkän linjan ammattilainen KTM Timo Virikko, 49. Aiemmin Timo on työskennellyt energian parissa mm. PWC:lla, Fortumilla ja nyt viimeisimpänä Energiapolar Oy:n toimitusjohtajana Rovaniemellä.

Loiste Sähkönmyynnin ja Energiapolarin myyntiliiketoiminnat yhdistyivät uudeksi Loiste Sähkönmyynti Oy:ksi 1. maaliskuuta 2019. Yritysjärjestelyt alkoivat viime vuoden puolella ja toimitusjohtajaksi nimitetty Timo Virikko on ollut mukana yhdistymissuunnitelmien alkumetreiltä asti.

On upeaa päästä johtamaan yritystä, jossa työskentelee todella motivoituneita energia-alan asiantuntijoita. Koska Loiste Sähkönmyynti on suomalaisomisteinen, valtakunnallista myyntitoimintaa tekevä yhtiö, sillä on edessään mielenkiintoinen tulevaisuus ja mahdollisuus kasvuun. Odotan innolla, että pääsemme tarttumaan uusiin haasteisiin ja kehittämään innovatiivisia palveluja, joilla voimme helpottaa asiakkaiden arkea.”

Timo kertoo myös, että yhteinen taival Loisteen väen kanssa on käynnistynyt mukavasti. “Energiapolarin väki on tuntenut itsensä tervetulleiksi ja työt uusissa tiimeissä ovat jo täydessä vauhdissa”.

“Kahden samanhenkisen yhtiön yhdistymisen myötä voimme tarjota asiakkaillemme sähkön lisäksi entistä sujuvampaa ja yksilöllisempää palvelua sekä parempaa arkea”, Loiste Sähkönmyynti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Reino Huusko kertoo ja jatkaa “Päätös Timon valinnasta uuden yhtiön toimitusjohtajaksi vahvistui yhdistymisprojektin aikana ja uskon hänen luotsaavan yhtiötä kasvuun strategiamme mukaisesti.”

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial