Myyntijohtajan saappaisiin astui Jani Pääkkönen

Jani Pääkkönen toimii Loiste SÄhkönmyynti Oy:n myyntijohtajana

Loiste Sähkönmyynti Oy sai keväällä 2020 uuden myyntijohtajan, kun vahvan kokemuksen omaava B2B-myyntialan ammattilainen Jani Pääkkönen, 45, aloitti uudessa roolissaan. Jani on aiemmin työskennellyt myynnin eri tehtävissä mm. Canorama Oy:ssä ja Würth Oy:ssä.

Uuden aloittaminen osui toki haastavaan kohtaan, kun työnteko alkoi etätyöskentelynä koronarajoituksia noudattaen. Niin myyntipäälliköiden kuin asiakkaidenkin kanssa tapaamiset ovat tapahtuneet netin yli. Asiat ovat kuitenkin soljuneet mukavasti eteenpäin ja odotankin jo innolla rajoitusten purkautumista ja ihmisten tapaamista kasvotusten.

Siirtyminen energiayhtiöön tuo juuri sopivia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia itselleni johtajana. Oma tapani johtaa asiakkuuksia on  hyvin asiakas- ja liiketoimintakeskeinen. Uskon vahvaan luottamuksen kulttuuriin pohjautuvaan toimintamalliin, jossa keskiössä on asiakkaan liiketoiminta ja sen ymmärtäminen. Kun oivaltaa asiakasyrityksen mission ja vision, voi aidosti tarjota tuotteita ja palveluja, jotka edistävät asiakkaan liiketoimintaa eri tavoin.

Miten minä johdan myyntiä?

Itse uskon monikanavaisuuteen, sillä asiakkaiden toiveet ja tavat toimia ovat hyvin vaihtelevia. Myyntityössä korostuvat yhä tänä päivänä läheiset henkilösuhteet, yritysmyyntikin tapahtuu lopulta ihmiseltä ihmiselle. Ihmisten kohtaamisissa korostuu asiantuntijuus ja asiakkaiden aito kuuntelu, jolla pyritään molempien osapuolien menestykseen. Erinomainen asiakaskokemus on aina ollut omaa toimintaani ohjaava punainen lanka.

Ympäristöasiat lähellä sydäntä

Koen ilmastomuutoksen hillitsemisen, uudet energiantuotantomuodot, kiertotalouden ja niihin liittyvät uudet liiketoimintamahdollisuudet tärkeänä ja mielenkiintoisena kenttänä. Ja samalla myös omaan elämäntapaani läheisesti kuuluvina asioina. Onkin todella hienoa päästä työskentelemään energia-alalla, jossa on aidosti mahdollista tarjota asiakkaille ratkaisuja ja keinoja mm. hiilineutraaliuden saavuttamiseksi.

Jani Pääkkönen

Titteli: Myyntijohtaja, yritysmyynti

Ikä: 45 vuotta

Koulutus: teknikko

Harrastukset: kuntourheilu, retkeily ja kalastus

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial